Toate produsele comercializate de SC AGRAMIX LT SRL beneficiază de conditii de garanție conforme legislației în vigoare (legea 449/2003 si OG 21/1992 cu modificarile ulterioare ) și politicilor comerciale ale producătorilor.

Aveţi întotdeauna dreptul de a anula comanda în termen de 14 de zile, fără invocarea vreunui motiv. Perioada de anulare a comenzii începe din ziua livrării ultimului produs al comenzii dumneavoastră. Modalitatea cea mai simplă de a vă exercita dreptul de anulare a comenzii este să completaţi formularul de retur atasat mai jos ulterior sa-l trimiteti pe adresa de email  agramix@yahoo.com

 

Cu toate acestea, pentru a respecta termenul de anulare a comenzii, este suficient să ne comunicaţi decizia de a anula comanda înainte de expirarea perioadei de anulare a comenzii la societatea SC AGRAMIX LT SRL, RO 33635247, J24/918/2014 la numarul de telefon 0746 0800 000 sau pe adresa de email agramix@yahoo.com

 Produsul se trimite obligatoriu nefolosit (produse cu motor termic alimentate cu combustibil), fara zgarieturi, deformari mecanice, vopsea sarita, fara nici o urma de deteriorare sau modificare a starii  sale initiale. Daca produsul, accesoriile sau consumabilele cu care acesta a fost livrat prezinta zgarieturi, deformari mecanice, vopsea sarita sau deteriorari, urme de utilizare, atunci nu se accepta returul si produsul impreuna cu toate accesoriile si consumabilele va fi returnat la client pe cheltuiala acestuia.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Contravaloarea comenzii va fi returnată în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a formularului de retur.

Sunteţi răspunzător pentru orice valoare diminuată a bunurilor rezultând din manipularea acestora în alt mod decât este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor şi funcţionării bunurilor, a uzurilor de functionare, modificari, lovituri, ciobiri, zgarieturi.

ANEXA:

oug_34_140616 

FORMULAR RETUR